πετροσυλλέκτης RST 520-S SPECIAL


Ο πετροσυλλέκτης  διαθέτει έναν ταλαντευόμενο συλλέκτη ο οποίος του επιτρέπει να συλλέγει πέτρες, η διάμετρος των οποίων μπορεί να ποικίλει από 20 έως 600 mm, χωρίς να μειώνεται η αντοχή των εξαρτημάτων συλλογής του. Είναι εξοπλισμένος με δύο πλάγιους μετατοπιστές πετρών και το πλάτος εργασίας του φτάνει στα 3,6 μέτρα.
Η συλλογή των πετρών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάθε τύπο εδάφους, σκληρό και απροετοίμαστο ή  μαλακό και επεξεργασμένο, σε ανοικτό έδαφος ή σε σειρά.
Το μηχάνημα προσαρμόζεται στην κοτσαδούρα του τρακτέρ και παίρνει κίνηση από το P.T.O. του στις 540 στρ/λεπτό χωρίς καμία ανάγκη για τοποθέτηση εξτρά συγκροτήματος μειωτήρα στροφών. Οι πλάγιοι μετατοπιστές πετρών κινούνται από υδραυλικά μοτέρ και είναι πλήρως ρυθμιζόμενοι. Το μηχάνημα διαθέτει δικό του ανεξάρτητο υδραυλικό κύκλωμα με ψυγείο αποφεύγοντας κάθε επιβάρυνση του υδραυλικού κυκλώματος του τρακτέρ.
Το βάθος συλλογής κυμαίνεται από τους 0 έως τους 20 πόντους  και ελέγχεται υδραυλικά από τον χειριστή του μηχανήματος. Η ταχύτητα εργασίας εξαρτάται από το βάθος εργασίας, την ποσότητα και το μέγεθος των πετρών και μπορεί να ποικίλει από 2 έως 10 χλμ/ώρα.
Κατά τη λειτουργία του ακόμα και η μικρότερη ποσότητα χώματος επιστρέφει πάλι στη γη χάρις στην κινούμενη σχάρα και τον ταλαντευόμενο συλλέκτη. Διαθέτοντας τέσσερις διαφορετικές  σχάρες με ενδιάμεσο κενό από 20 έως 80 mm μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε απαίτηση.
Μετά τη χρήση του πετροσυλλέκτη το έδαφος απομένει φρεζαρισμένο πλήρως απαλλαγμένο από τις πέτρες και έτοιμο για σπορά ή για τη δημιουργία πάρκων, κήπων ή αθλητικών σταδίων.
Χρησιμοποιώντας τον πετροσυλλέκτη TOMENZOLI σε πετρώδη εδάφη επιτυγχάνουμε μείωση του κόστους παραγωγής καθώς εξαλείφουμε την χρήση εργατικού δυναμικού για τη συλλογή των πετρών, μειώνουμε τις φθορές των λοιπών γεωργικών μηχανημάτων επεξεργασίας και καλλιέργειας του εδάφους και αξιοποιούμε κομμάτια γης που πριν παρέμεναν ανεκμετάλλευτα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πετροσυλλέκτη RST/520-S Special σε λειτουργία εδώ

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΤΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗ

RST/520-S Special

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

2-10 χλμ/ώρα

ΠΛΑΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (μέγιστο)

3.600 mm

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΩΝ

20-600 mm

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

4.500-5.000 kg  (3,5 m³)

ΒΑΘΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

0-200 mm

ΥΨΟΣ ΑΔΕΙΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΔΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

2.700 mm

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

100 H.P.

ΤΥΠΟΣ ΣΧΑΡΑΣ

20-35-55-80 mm

ΜΗΚΟΣ

6.000 mm

ΠΛΑΤΟΣ (ελάχιστο)

2.500 mm

ΥΨΟΣ (ελάχιστο)

2.700 mm

ΒΑΡΟΣ

5.950 kg

 Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης