Η εταιρεία

image2

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, στο 17ο χιλ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Ο ιδρυτής της εταιρίας Ζαϊντούδης Δημήτριος βρίσκεται στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων από το 1974 και έχοντας διατελέσει τεχνικός υπεύθυνος της εταιρίας «Κεφαλάς-Περράκης Α.Ε.», μια από τις πρωτοπόρους εταιρίες στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, επί 15 έτη και μέχρι τη διάλυση της το 1993, δημιουργεί το 1994 την δική του επιχείρηση για κατασκευή και εμπορία για  γεωργικά μηχανήματα στην Ιωνία Θεσσαλονίκης. Μετά από μία δωδεκάχρονη ανοδική πορεία στο χώρο και με την είσοδο του υιού του Βασίλη στην επιχείρηση, προχωράει το 2006 στην μετεγκατάστασή της στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της όπου και εδρεύει σήμερα.

Η εταιρία ΖΑΪΝΤΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. κατασκευάζει ψεκαστικά μηχανήματα, ράμπες  ψεκασμού και ειδικές κατασκευές ψεκαστικών. Εισάγει και εμπορεύεται αντλίες και  χειριστήρια ψεκαστικών  IMOVILLI POMPE, τα κορυφαία γερμανικά ακροφύσια ψεκασμού LECHLER καθώς και εξαρτήματα ψεκαστικών του  ιταλικού οίκου ARAG (φίλτρα ψεκαστικών, χειριστήρια ψεκαστικών μηχανικά και ηλεκτρικά, μπεκ ράμπας, ακροφύσια ψεκασμού, μάνικες ψεκασμού, computer ψεκαστικών, δορυφορικά συστήματα πλοήγησης, mixer φυτοφαρμάκων, ιχνογράφους κ.α.).

Επιπλέον εισάγει, επισκεύαζει και εμπορεύεται καλαμποκάδες (συλλεκτικά αραβοσίτου) FANTINI  στους οποίους ο ιδρυτής της Ζαϊντούδης Δημήτριος έχει πολυετή πείρα, αφού είναι αυτός που εγκατέστησε τα πρώτα μηχανήματα στην Ελλάδα μαζί με τους τεχνικούς του Ιταλικού εργοστασίου όπως και τα ξηραντήρια δημητριακών F.LLI PEDROTTI τα οποία αντιπροσωπεύει εδώ και δεκαετίες.

Επί μέρους κλάδους στους οποίους η εταιρία δραστηριοποιείται ενεργά περιλαμβάνουν τους πετροσυλλέκτες, τους γραμμικούς μετατοπιστές και τα μηχανήματα για τον καθαρισμό των παραλιών TOMENZOLI και τις αντλίες λυμμάτων (αντλίες υποπιέσεως εκκενώσεως βόθρων) BATTIONI PAGANI POMPE.

Με το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της, τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και την πολυετή εμπειρία της συντηρεί και επισκευάζει όλα τα προϊόντα της σύμφωνα με τα αντίστοιχα εργοστασιακά πρότυπα τους όπως επίσης και μια ευρεία γκάμα γεωργικών μηχανημάτων, βασιζόμενη και στην πλήρη παρακαταθήκη γνήσιων ανταλλακτικών που διαθέτει. Προσφέρει έτσι άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση στον πελάτη και συνεχόμενη υποστήριξη των προϊόντων της μετά την πώληση (after sales service).Battioni Pagani Pompe
Lechler
Imovilli pompe
Fantini
F.lli Pedrotti
Vetroresina Padana
Polmac
Tomenzoli
Arag
Muller ELEKTRONIK
qr
map
address
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
espa