Ψεκαστικά μηχανήματα

Η προϋπόθεση για μια καλή παραγωγή είναι η ορθή και αποτελεσματική χρήση των φυτοφαρμάκων, η οποία επιτυγχάνεται μόνο μέσα από το σωστό και ακριβή ψεκασμό τους. Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε το κόστος παραγωγής γιατί εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα αλλά και προστατεύουμε το περιβάλλον διότι ελαχιστοποιούμε τις περιπτώσεις επαναψεκασμού λόγο μη σωστής εφαρμογής του φυτοφαρμάκου.

Τα ψεκαστικά μηχανήματα "Ζαϊντούδης" με την άριστη και μελετημένη κατασκευή τους εξασφαλίζουν πλήρη ομοιομορφία ψεκασμού, ευκολία στη χρήση, προσαρμοστικότητα στον αγρό και αντοχή στο χρόνο. Άριστες πρώτες ύλες, γαλβανισμένα εν θερμώ μέρη, κορυφαίας ποιότητας Ιταλικές αντλίες και χειριστήρια IMOVILLI POMPE, εξαρτήματα του παγκοσμία καταξιωμένου στο χώρο του ψεκασμού Ιταλικού οίκου ARAG, ακροφύσια ψεκασμού της Γερμανικής Lechler και ενισχυμένη κατασκευή εγγυώνται την απροβλημάτιστη και αποδοτική για χρόνια λειτουργία τους.

Διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις, με ράμπες ψεκασμού ή χωρίς και με μια ευρεία γκάμα αντλιών, χειριστηρίων και εξαρτημάτων, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε αγρότη.

200 - 300 L
Αναρτώμενο ψεκαστικό 200 - 300 L
500 L
Αναρτώμενο ψεκαστικό 500 L
650 L
Αναρτώμενο ψεκαστικό 650 L
800 L
Αναρτώμενο ψεκαστικό 800 L
Σειρά KRITON
Αναρτώμενα ψεκαστικά 500-600 L
Σειρά ARGUS
Αναρτώμενα ψεκαστικά 800-1200 L
Σειρά AMYNTOR
Αναρτώμενα ψεκαστικά 1000 - 1800 L
Γραμμικό ψεκαστικό
Ψεκαστικό ζιζανιοκτονίας 5 σειρών για βαμβακοκαλλιέργειες
Συρόμενα ψεκαστικά
Συρόμενα ψεκαστικά 2000 - 4200 L
Ειδικές κατασκευές
Ειδικές κατασκευές ψεκαστικώνBattioni Pagani Pompe
Lechler
Imovilli pompe
Fantini
F.lli Pedrotti
Vetroresina Padana
Polmac
Tomenzoli
Arag
Muller ELEKTRONIK
qr
map
address
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
espa