Ψεκαστικά μηχανήματα

Η προϋπόθεση για μια καλή παραγωγή είναι η ορθή και αποτελεσματική χρήση των φυτοφαρμάκων, η οποία επιτυγχάνεται μόνο μέσα από το σωστό και ακριβή ψεκασμό τους. Με τον τρόπο αυτό μειώνουμε το κόστος παραγωγής γιατί εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα αλλά και προστατεύουμε το περιβάλλον διότι ελαχιστοποιούμε τις περιπτώσεις επαναψεκασμού λόγο μη σωστής εφαρμογής του φυτοφαρμάκου.

Τα ψεκαστικά μηχανήματα "Ζαϊντούδης" με την άριστη και μελετημένη κατασκευή τους εξασφαλίζουν πλήρη ομοιομορφία ψεκασμού, ευκολία στη χρήση, προσαρμοστικότητα στον αγρό και αντοχή στο χρόνο. Άριστες πρώτες ύλες, γαλβανισμένα εν θερμώ μέρη, κορυφαίας ποιότητας Ιταλικές αντλίες και χειριστήρια IMOVILLI POMPE, εξαρτήματα του παγκοσμία καταξιωμένου στο χώρο του ψεκασμού Ιταλικού οίκου ARAG, ακροφύσια ψεκασμού της Γερμανικής Lechler και ενισχυμένη κατασκευή εγγυώνται την απροβλημάτιστη και αποδοτική για χρόνια λειτουργία τους.

Διατίθενται σε διάφορες εκδόσεις, με ράμπες ψεκασμού ή χωρίς και με μια ευρεία γκάμα αντλιών, χειριστηρίων και εξαρτημάτων, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε αγρότη.

Αναρτώμενο ψεκαστικό 200 - 300 L
Αναρτώμενο ψεκαστικό 500 L
Αναρτώμενο ψεκαστικό 650 L
Αναρτώμενο ψεκαστικό 800 L
Αναρτώμενα ψεκαστικά 500-600 L
Αναρτώμενα ψεκαστικά 800-1200 L
Αναρτώμενα ψεκαστικά 1000 - 1800 L
Ψεκαστικό ζιζανιοκτονίας 5 σειρών για βαμβακοκαλλιέργειες
Συρόμενα ψεκαστικά 2000 - 4200 L
Ειδικές κατασκευές ψεκαστικώνLogin-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης