Ξηραντήρια δημητριακών

image1

Τα ξηραντήρια δημητριακών PEDROTTI είναι το αποτέλεσμα μιας 35ετούς πολύτιμης πείρας που αποκτήθηκε στην Ιταλία και σε πολλές χώρες της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας. Είναι τα ξηραντήρια με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη και αποτελούν περίπου το 90% των ξηραντηρίων που δουλεύουν σήμερα στην χώρα μας.

Διακρίνονται για την τέλεια ποιότητα του ξηραινόμενου προϊόντος που παράγουν χάρη στην ομοιόμορφη και συνεχή κίνηση του δημητριακού. Η οικονομία είναι άλλος ένας τομέας που διαπρέπουν λόγο μικρών καταναλώσεων ενέργειας και χαμηλού κόστους συντήρησης. Φυσικά με τον συνεχή και αυτόματο έλεγχο των θερμοκρασιών αέρα και προϊόντος και τους αυτοματοποιημένους μηχανισμούς ασφαλείας, ηλεκτρονικούς και μηχανικούς, που διαθέτουν εγγυώνται για την πλήρη ασφάλεια του χρήστη τους.

Είναι κατάλληλα για όλα τα δημητριακά όπως καλαμπόκι και ρύζι και για σπόρους με περιεκτικότητα λαδιού όπως το σόργο, η σόγια, ο ηλιόσπορος κ.λ.π.

Τα ξηραντήρια δημητριακών PEDROTTI διατίθενται σε πολλές εκδόσεις και σε διάφορες χωρητικότητες. Κινητά ή σταθερά, με καυστήρες υγραερίου ή πετρελαίου, κινούμενα από τρακτέρ ή ηλεκτρικό μοτέρ ή και τα δύο και με χωρητικότητες από 10 έως 50 τόνους μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γεωργικής επιχείρησης μικρής ή μεγάλης.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Εσωτερική και εξωτερική επένδυση του ξηραντηρίου με ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Πλήρης ομοιομορφία ξήρανσης χάρη στη συνεχή κίνηση του προϊόντος και στο σχεδιασμό του θαλάμου καύσης, με ένα ενιαίο σύστημα ασύμμετρων αντανακλαστών αέρα που εξασφαλίζει μια ομοιογενή εσωτερική διανομή θερμοκρασίας.
  • Βεντιλατέρ φυγοκεντρικού τύπου με αναστρεφόμενα πτερύγια, υψηλής αποδόσεως με χαμηλή απορρόφηση ενέργειας και με πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου λειτουργίας.
  • Μηχανισμοί και πλαίσιο υψηλής αντοχής, ρουλεμάν και κουζινέτα SKF
  • Θάλαμος καύσης από αθερμικό ατσάλι υψηλής αντοχής, πλήρως μονωμένος για την αποφυγή απώλειας θερμίδων.
  • Καυστήρες πετρελαίου ή υγραερίου RIELLO
  • Αυτόματοι μηχανισμοί ασφαλείας, μηχανικοί και ηλεκτρονικοί.
  • Πλήρης εναρμόνιση με τις οδηγίες  “ C E ”  τη Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
  • Πλήρης αυτονομία, καμία ανάγκη για δημιουργία υποδομών
  • Μεγάλη γκάμα από έξτρα εξαρτήματα 
Σειρά BASIC
Ξηραντήρια χωρητικότητας από 3,5 έως 14 ton
Σειρά SUPER
Ξηραντήρια χωρητικότητας από 10 ton έως 16 ton
Σειρά LARGE
Ξηραντήρια χωρητικότητας από 20 έως 30 ton
Σειρά XL
Ξηραντήρια χωρητικότητας από 35 έως 50 tonBattioni Pagani Pompe
Lechler
Imovilli pompe
Fantini
F.lli Pedrotti
Vetroresina Padana
Polmac
Tomenzoli
Arag
Muller ELEKTRONIK
qr
map
address
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
espa