Καλαμποκάδες και ηλιομάχαιρα FANTINI

image1
image2

Η εταιρία FANTINI s.r.l. από 1968 ασχολείται αποκλειστικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή καλαμποκάδων ( συλλεκτικών αραβοσίτου ) και ηλιομάχαιρων. Με την τεράστια εμπειρία της στον χώρο, την συνεχή εξέλιξη των μηχανημάτων της και την ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών σε αυτά, τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, το εξειδικευμένο προσωπικό της και τον συνεχή έλεγχο των γραμμών παραγωγής καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς και να διαθέτει ένα τεράστιο αριθμό μηχανημάτων που δουλεύουν σε όλη την Ευρώπη. Με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα από το 1976 οι καλαμποκάδες FANTINI έχουν καταξιωθεί στην συνείδηση του Έλληνα θεριζοαλωνιστή και παραγωγού χάρη στην παροιμιώδη αξιοπιστία τους, τις μεγάλες αποδόσεις τους και την πλήρη τεχνική υποστήριξη τους.

Η εταιρία "ΑΦΟΙ ΖΑΪΝΤΟΥΔΗ Ο.Ε." και ο ιδρυτής της Ζαϊντούδης Δημήτριος συνεχίζοντας αυτήν την μακρόχρονη παράδοση και συνεργασία χρόνων προσφέρουν σήμερα την πλήρη γκάμα των καλαμποκάδων FANTINI ικανή να καλύψει τις ανάγκες κάθε θεριζοαλωνιστή.

Οι καλαμποκάδες FANTINI διατίθενται σε εκδόσεις από 4 έως 16 σειρές σταθεροί ή σπαστοί, με στελεχοκόπτη (καταστροφέα) ή χωρίς, μονή η διπλή κίνηση, πλευρικούς κοχλίες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενες λάμες συλλογής, πλαϊνή μετάδοση κίνησης με γκρούπ και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε τύπο θεριζοαλωνιστικής μηχανής.

Τα ηλιομάχαιρα FANTINI διατίθενται σε εκδόσεις από 4 έως 12 σειρών σταθερά ή σπαστά.

Μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και ένα εξειδικευμένο service, με βάση την πολύχρονη εμπειρία και τη συνεχή εργοστασιακή ενημέρωση, εγγυώνται για την απροβλημάτιστη λειτουργία τους στην πάροδο των χρόνων.

ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ FANTINI 8 ΣΕΙΡΩΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΠΙΣΩ ΟΨΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ FANTINI ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Ηλιομάχαιρο Fantini 10 σειρών
Ηλιομάχαιρο Fantini σε θέση μεταφοράς
Στοιχείο συλλεκτικού ηλιομάχαιρου Fantini
Στοιχείο συλλεκτικού ηλιομάχαιρου Fantini - κάτω όψηBattioni Pagani Pompe
Lechler
Imovilli pompe
Fantini
F.lli Pedrotti
Vetroresina Padana
Polmac
Tomenzoli
Arag
Muller ELEKTRONIK
qr
map
address
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
espa