Ακροφύσια ψεκαστικών Lechler


Ακροφύσια ψεκασμού της Lechler

– για τη δική σας επιτυχία και για το καλό του περιβάλλοντος

Η σύγχρονη φυτοπροστασία κάνει πολλά περισσότερα από το να χρησιμοποιεί απλώς προϊόντα συμβατά με το περιβάλλον. Κάθε  σταγόνα του ψεκαστικού υγρού θα πρέπει να επικάθεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια επάνω στην επιφάνεια-στόχο ενώ η επικάλυψη θα πρέπει να είναι όσο πιο ομοιόμορφη γίνεται.  Διαφορετικά, δεν μπορεί να επιτευχθεί αποτελεσματική προστασία των καλλιεργειών. Οι απώλειες λόγω αερομεταφοράς, αναπήδησης και εξάτμισης των σταγονιδίων πρέπει να αποφευχθούν, για την προστασία του περιβάλλοντος.Επακόλουθο όλων των παραπάνω είναι τα ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης της τεχνολογίας ψεκασμού, και ιδιαίτερα, των ακροφυσίων ψεκασμού για αγροτική χρήση.Τα ακροφύσια σήμερα προσδοκόνται  να προσφέρουν τέτοιο επίπεδο ακρίβειας που κανένας πριν από μερικά χρόνια δεν θα πίστευε ότι είναι εφικτό, και η Lechler ανταποκρίθηκε σε αυτήν την πρόκληση με εξαιρετικό ζήλο.

Η Γερμανική εταιρία Lechler είναι από τους κορυφαίους παραγωγούς ακροφυσίων ακριβείας παγκοσμίως, κι όχι άδικα. Πολλές καινοτομίες σε προϊόντα της έχουν καθιερωθεί στην αγορά ως πρότυπα στη φυτοπροστασία και στην τεχνολογία υγρής λίπανσης. Τα ακροφύσια της παράγονται σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο στην έδρα της στο Metzingen της Γερμανίας, με πλήρες αυτοματοποιημένες μηχανές έγχυσης που εξασφαλίζουν συνεχή ποιότητα και ακρίβεια στην παραγωγή ενώ υπόκεινται σε συνεχούς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας.Από την αρχή κιόλας η Lechler, καθορίζει με ακρίβεια και αντικειμενικότητα τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά των υψηλής ακρίβειας ακροφυσίων της, βασιζόμενη πάντα στις έξυπνες τεχνικές μέτρησης και στο δοκιμασμένο στο χρόνο σύστημα τεκμηρίωσής της. Η εφαρμογή τεχνικών και προσομοιώσεων, που είναι η τελευταία λέξης της τεχνολογίας, εγγυώνται την υψηλή χρηστική αξία των δοκιμασμένων προϊόντων της. 

Ο ψεκασμός από κάθε ένα ακροφύσιο Lehler είναι ακριβώς ίδιος, γιατί καταβάλεται ιδιαίτερη προσπάθεια να επιτυγχάνεται πλήρη ομοιότητα.    Ο ολοκληρωμένος ποιοτικός έλεγχος, από την παραλαβή του υλικού μέχρι και το σχεδιασμό του προϊόντος, την παραγωγή και την παράδοση, ήταν πάντα κάτι το συνηθισμένο στην Lechler.

Φυσικά ή εταιρία Lechler έχει λάβει πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN ISO 9001:2000.Τα ακροφύσια ψεκασμού της Lechler πληρούν τα πρότυπα που όρισε το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ερευνητικό Κέντρο για τα Καλλιεργούμενα Φυτά JKI (πρώην BBA) και όλες τις προϋποθέσεις του γερμανικού νόμου για τη φυτοπροστασία, τις νόρμες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και άλλα διεθνή πρότυπα.

Ως αποτέλεσμα, ανάμεσα στους πελάτες της συγκαταλέγονται φυσικά αρκετοί μεγάλοι κατασκευαστές ψεκαστικών μηχανημάτων παγκοσμίως.Η προσέγγιση στο σχεδιασμό των ακροφυσίων ψεκασμού Lechler βασίζεται σε μια συνεχή ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ της Lechler και των αρμόδιων για τις δοκιμές αρχών, των κατασκευαστών ψεκαστικών μηχανημάτων, της χημικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας λιπασμάτων. Η επιτυχία έχει συχνά πολλούς γονείς.

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε την εκτεταμένη σειρά από ακροφυσία ψεκασμού Lechler ενώ θα χαρούμε πολύ να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, για αυτό λοιπόν μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Ακροφύσια σκούπας
Ακροφύσια σκούπας με εισαγωγή αέρα
Ακροφύσια διπλής σκούπας με εισαγωγή αέραLogin-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης