Muller-Elektronik

image1
image2

Το ξεκίνημα – 1977 έως 1990

Η ιστορία επιτυχίας της Müller-Elektronik ξεκίνάει το 1977, όταν ο Heinrich Müller δημιουργεί  την επιχείρηση του με αντικείμενο τη βιομηχανική παραγωγή και εμπορία συσκευών μέτρησης εκτάσεων. Από το 1984 και μετά, η Müller-Elektronik εξελίσσεται γρήγορα σε μια μεσαίου μεγέθους εταιρεία. Η συμμετοχή της στην εμπορική έκθεση για την γεωργική τεχνολογία AGRITECHNICA, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1985, ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για την νέα εταιρεία να παρουσιάσει τον εαυτό της στο κοινό.
Το 1987 η εταιρεία άλλαξε το όνομά της σε Müller-Elektronik GmbH. Την ίδια εποχή, η μηχανολογική εταιρεία Buschmeier ιδρύθηκε από τον κ Rudolf Buschmeier. Οι δύο αυτές εταιρείες θα αποτελέσουν τη βάση όλων των μελλοντικών εξελίξεων. Την άνοιξη του 1989 η εταιρεία μεταφέρθηκε στη νέα έδρα της στην Franz-Kleine-Str. 18 του Salzkotten, όπου εξακολουθεί να εδρεύει και σήμερα.

Ορόσημα και βραβεία:

1987: UNI-Control with chipcard – Χρυσό Μετάλλιο AGRITECHNICA
1989: Γεωργία μέσω GPS υποβοηθούμενη από computer– Χρυσό Μετάλλιο AGRITECHNICA

 Προγραμματισμένη για ανάπτυξη – 1991 έως 2000


Η εταιρεία έχει πλέον 50 υπαλλήλους και γρήγορα οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εξαντλούνται από τον απαραίτητο για την λειτουργία της χώρο. Έτσι το κτίριό της επεκτείνεται το 1993. Την ίδια χρονιά πραγματοποιείται η συγχώνευση μεταξύ της Müller-Elektronik GmbH και της μηχανολογικής εταιρεία Buschmeier. Από τότε οι δραστηριότητές τους θα διεξάγονται από κοινού ως Müller-Elektronik GmbH & Co. (ΜΕ).
Ένα άλλο ορόσημο επιτεύχθηκε το 1995, όταν η εταιρεία απέκτησε πιστοποίηση DIN / ISO 9001, η οποία εδραιώνει αυστηρά ένα προσανατολισμένο προς την ποιότητα τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μέσα στην εταιρία και τον τεκμηριώνει προς τους πελάτες της. Τακτικές επιθεωρήσεις και έλεγχοι πραγματοποιούνται συνεχώς από τότε.
Όσον αφορά την τεχνολογική πρόοδο, η ΜΕ έχει πάντα να επιδείξει εξαιρετικά επιτεύγματα, για αυτό και αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο των γεωργικών ηλεκτρονικών. Οι προσπάθειες της ME σε σχέση με την τυποποίηση του Συστήματος Γεωργικών BUS (Landwirtschaftliches BUS-System - LBS), τον πρόδρομο του σημερινού πρωτόκολλου επικοινωνίας ISOBUS, αναγνωρίζονται το 1999 με το βραβείο Max Eyth Medal στον κ Rudolf Buschmeier.

Ορόσημα και βραβεία:

1993: Τερματικό UNI-Pilot LBS – Χρυσό Μετάλλιο AGRITECHNICA
1995: CEBIS ηλεκτρονικό σύστημα για θεριζοαλωνιστικές μηχανές
1997: LBS – Έλεγχος και μονάδα ελέγχου μηχανήματος LBS

Γινόμαστε διεθνείς – 2001 έως 2010

Η ίδρυση της θυγατρικής ME-Γαλλίας το 2007 είναι το πρώτο βήμα της Müller-Elektronik για την επέκταση της στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η ME-France λειτουργεί ως γραφείο πωλήσεων και κέντρο ανάπτυξης και μπορεί να ανταποκριθεί στις τοπικές ανάγκες πολύ γρήγορα.
Το 2009 έφερε μια αλλαγή στην κορυφή: μετά από περισσότερα από 30 χρόνια, ο ιδρυτής Heinrich Müller αποχώρησε από την διοίκηση της εταιρείας και παρέδωσε την επιχείρηση στο γιο του Christian Müller ο οποίος τίθεται επικεφαλής της εταιρείας μαζί με τον κ. Rudolf Buschmeier από την 1η Ιουλίου 2009.
Η ζήτηση για προϊόντα της ME από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι τόσο υψηλή, ώστε το 2010 η ME ιδρύει θυγατρικές στη Νότια και τη Βόρεια Αμερική για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αγορών αυτών.

Ορόσημα και βραβεία:

2001: Πρωταγωνιστής στο  ISOBUS: BASIC TERMINAL για ISO-11783
2003: BASIC-Terminal TOP, AMATRON+, TRACK-Leader
2003: CROP-Meter – Αργυρό μετάλλιο AGRITECHNICA
2004: Γεωργία Ακριβείας με BASIC-TERMINAL TOP
2005: ECO-Reflex για ψεκαστήρες Οπωρώνων-Αμπελώνων
2007: Σύστημα παράλληλης καθοδήγησης/SECTION-Control/Track Guide
2008: ISO XML/Αυτόματο σύστημα καθοδήγησης
2009: FIELD-Nav / FarmPilot
2010: Oscar για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις

Η δεύτερη γενιά – 2011 έως σήμερα

Η τελική αλλαγή των γενεών πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2011: ο Rudolf Buschmeier παρέδωσε το ρόλο του στη διοίκηση της εταιρείας, την ηγεσία δηλαδή του τμήματος ανάπτυξης, στον Carsten Jochheim το γαμπρό του ιδρυτή Heinrich Müller, ο οποίος τίθεται επικεφαλής της εταιρείας μαζί με τον Christian Müller.

Ο αριθμός των εργαζομένων της ME αυξάνεται συνεχώς. Η Müller-Elektronik έχει σήμερα 200 εργαζόμενους στο εργοστάσιο του Salzkotten και 330 εργαζόμενους στις θυγατρικές της ανά τον κόσμο, με περίπου το 30% του προσωπικού της να εργάζεται στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.
Για τη βέλτιστη λειτουργία και για την προώθηση της περαιτέρω ανάπτυξη της, κατασκευάζεται το 2013 ένα νέο κτίριο με εμβαδόν 6.000 τ.μ., δημιουργώντας νέους χώρους για τα τμήματα παραγωγής, αποθήκευσης και ανάπτυξης. Με το νέο κτίριο αυξάνεται ο χώρος γραφείων, παραγωγής και δοκιμών στο εργοστάσιο του Salzkotten σε μόλις κάτω από 15.000 m².

 

 

 
Battioni Pagani Pompe
Lechler
Imovilli pompe
Fantini
F.lli Pedrotti
Vetroresina Padana
Polmac
Tomenzoli
Arag
Muller ELEKTRONIK
qr
map
address
Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης
espa